Springkussen huren

Welkom op de website van Jumping Lelystad, de entertainmentspecialist voor jong en oud! Op zoek naar een leuk springkussen om te huren, een stormbaan of een andere gave attractie? Wij hebben een ruim assortiment aan kleine springkussens, middelgrote springkussens, grote springkussens en XL springkussens om te huren. Hiernaast hebben ook nog de springkussencategorie 'water specials' en 'indoor springkussens'. Liever gewoon bladeren door ons gehele assortiment springkussens? Kijk dan op de verhuurpagina onder de verschillende categorieën.


Huurt u een springkussen bij Jumping Lelystad, dan hoeft u na het plaatsen van de bestelling niets meer te doen. Jumping Lelystad klaart de klus! Wij komen het gehuurde springkussen in Lelystad bezorgen, zetten hem voor u op en na het feestje breken wij hem weer af en nemen hem weer mee. Wij hebben hier geen hulp bij nodig. Zo kunst u optimaal genieten van uw feestje!


Het assortiment springkussens van Jumping Lelystad is heel uitgebreid en divers. Wij verhuren springkussens is allerlei maten, soort en prijsklassen. Op zoek naar een goedkoop springkussen? De prijzen beginnen bij Jumping Lelystad al vanaf 45,00 euro per dag voor een springkussen. Ook bieden wij verschillende thema's aan, zoals de populaire onderwater springkussens, jungle, piraten, superhelden of prinsessen. Zo is er voor het verjaardagsfeestje van jongens en meisjes altijd een leuk thema springkussen om te huren!

 

Op onze website kunt u een indruk krijgen van de springkussens die wij verhuren. Dit is echter niet alles. Heeft u interesse in het huren van een springkussen? Neem dan nu contact met Jumping Lelystad op. Wij helpen u graag verder!
Klik op de foto of onderstaande link om naar de verhuurpagina te gaan;

Springkussens van Jumping Lelystad